Ana Sayfa > Hizmetler
 

ELEKTRONİK GÜVENLİK

Elektronik Güvenlik Sorunlarınıza Profesyonel Çözüm
 
Yüksel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. olarak elektronik güvenlik sistemlerine temel yaklaşımımız; öncelikle istekler ile gerçek ihtiyaçlar arasında en optimal dengenin sağlanmasıdır. Çünkü biz doğru projelendirilmemiş çözümlerin güvenlik sağlamasından çok; kişi kurum ve kuruluşların genel güvenlik yapısına zarar verdiğini düşünüyoruz. Genel algı olarak en son teknolojiyi kullanmak, güvenlik sorununa çözüm sağladığı yönündedir. Oysa kurumların ihtiyaçları doğru çözümlenmeden doğru projelendirme yapma olanağı yoktur. Risk analiz uzmanlarımız tarafından belirlenmiş ihtiyaçlar, Elektrik ve Elektronik mühendislerimiz tarafından projelendirilerek sahada uygulanmaktadır.
 
Elektronik Güvenlik Departmanımız; ihtiyacınız olan Elektronik Güvenlik Sistemlerinin satışı, projelendirme ve anahtar teslimi hizmetlerini profesyonel bir yaklaşımla yerine getirmektedir.
 
Sizde bu konuda destek veya bilgi almak istiyorsanız ücretsiz projelendirme hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
 
Elektronik Güvenlik Hizmetlerimiz
 
Elektronik Güvenlik Hizmetlerimiz
Proje öncesi risk analizi
Güvenlik Planlaması
Projelendirme
Proje Yönetimi ve Uygulama
Anahtar teslim güvenlik çözümleri (Kapalı devre TV ve kayıt sistemleri, kartlı ve biometrik geçiş, turnike sistemleri, patlayıcı tespit sistemleri, çevre güvenlik sistemleri, özel güvenlik sistemleri, yangın algılama ve söndürme sistemleri)
Proje işletmesi, malzeme tedarik, altyapı, kablolama, montaj, test hizmetleri, güvenlik odaları tasarımı
Yerinde eğitim ve teknik destek hizmetleri.
X-Ray ve Kapı Geçiş Detektörleri
Road Blocker Sistemleri.