Ana Sayfa > Hizmetler
 

YAKIN KORUMA (VIP)

Hiç Birşey Sizden Daha Değerli Değildir
 
VIP güvenlik, birçok kavramı ve riski içinde taşıyan özel güvenliğin en önemli uzmanlık alanıdır. Biz Yüksel Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. olarak VIP güvenliğe sadece yakın koruma hizmeti olarak bakamıyoruz. Bizim için, olası bir eylemin gerçekleştirilmesini zorlaştırıcı ve önleyici nitelikte; bilgi toplama, planlama ve elektronik destek unsurları ile desteklenmemiş bir güvenlik birçok riski içinde taşır. Ulusal ve Uluslararası alanda görev yapan kişilerin bir güvenlik sistematiği içinde korunması için çok özel deneyim ve bilgi birikimi gerekir. Yerinde keşif ve incelemelerimiz sonucunda ortaya çıkan güvenlik riski analizine bağlı olarak personel niteliği ve gerekli donanıma karar verdikten sonra güvenlik protokolünüz işlemeye başlar.
 
Yüksel Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. olarak daha önce, sivil ve askeri birçok üst düzey yetkilinin yakın güvenliğini sağlamış olan uzman personelimizle, sahip olduğumuz üstün güvenlik teknolojilerini kullanarak yakın güvenliğinizi sağlıyoruz. Bizimle ayrıca güvenlik donanımlı VIP araçlarımızla yolculuğunuz boyunca Yüksel Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. ayrıcalığını yaşarsınız.
 
Siz de Türkiye ve çevre ülkelerdeki VIP güvenliğinizi bize bırakın, uluslararası deneyimli personelimiz ihtiyacınız olan güvenli ortamı sağlasın. Yüksel Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. VIP hizmetini, ulusal ve uluslararası standartlar ve mevzuat çerçevesinde ve güvenlik güçleriyle yakın işbirliği halinde gerçekleştirir.
 
Neden VIP Güvenlik?
 
Havalimanından, konaklanacak konut, otel veya kamp alanına kadar güvenlik,
Koruma sağlanan kişinin günlük hayat akışına minimum etki,
Üstün güvenlik teknolojisi donanımı,
Yerel ve yabancı dillere hâkim uzman personel,
7/24 koruma,
Sertifikalı VIP koruma, yakın koruma, araçlı koruma, konut koruma, aile bireylerini koruma,
Acil durum planlamaları,
Yerel kolluk kuvvetleriyle işbirliği ve koordinasyon,
Patlayıcı tehdit/tehlikesine karşı araç ve/veya mekânların aranması,
Güzergâh planlamaları,
İstihbarata karşı koyma çalışmaları,
Önleyici tedbir alınması,
Özel hayatın gizliliğine saygı.